BS KEMI AB

BS KEMI AB är ett svenskt företag som startade sin verksamhet 1995 i Stockholm.


Företaget bedriver sin verksamhet i Jordbro , Stockholm. Huvuddelen av deras kemiska produkter tillverkas i den egna fabriken.

BS Kemis specialitet är framför allt miljöanpassade handrengöringsmedel och biltvättmedel.

Vi borgar framför allt för hög service, bra kvalitet och bra priser till kunden, med snabba leveranser.


TLI-Protection har jobbat med BS-Kemi sedan 2013 och vi har ett eget lager för dom mest frekventa varorna.

REACH
Reach står för Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals.


På svenska: Registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemikalier. De leverantörer BS Kemi AB arbetar med, arbetar i enlighet med EU förordningen


REPA
BS Kemi AB är anslutet till REPAregistret


Om Smartab

Vi har i över 25 år levererat produkter och kunskap för rengöring och vård av fordon till tusentals kunder över hela Sverige.

Från norr till söder går våra butiksbilar och täcker hela landet.

Smartab grundades 1993 och är sedan länge marknadsledande när det gäller försäljning och distribution av bilvårdsprodukter, tvättutrustning och industrikemikalier. Med agenturer från bl.a. Autosmart International, Rozone och Vaportek är det idag mer än 9000 företag och institutioner som årligen köper och i sin produktion använder våra högkvalitativa produkter. Med vår rikstäckande organisation bestående av ”rullande butiker” servar vi hela Sverige. Även du som privatperson har möjlighet att använda Autosmarts produkter, vänd dig till någon av våra återförsäljare. Huvudkontor och centrallager är beläget i Uppsala och här driver vi också den mycket uppskattade Smartabskolan som rönt stor uppmärksamhet inom fordonsnäringen i Sverige. Som kund till Smartab kan man vara säker på att alltid erbjudas de modernaste produkterna och att kemikalierna som levereras är funktionella och miljöanpassade.

Tillagd i varukorgen