GAT German Automotive Technology bildades av Dr Gaby Urban 2014. Gaby är VD för GAT och hon har över 15 års erfarenhet av branschen och är en viktig del av företagets utveckling och framtid. GAT finns representerade i ett stort antal länder över hela världen. GAT jobbar ständigt framåt och är en av de ledande tillverkarna av additiv på marknaden.

För mer information besök www.gatinternational.de/en


TLI-Protection AB är sedan 2019 grossist för GAT och lagerhåller ca 2000-2500 burkar. Vi levererar lokalt själva och vid längre avstånd tar vi hjälp av DHL. Våra kunder finns från Kiruna till Helsingborg.


KVALITET MADE IN GERMANY Förstklassiga service- och underhållsprodukter för bil- och lastbilsbranchen samt tung industri! Vi erbjuder ett helhetskoncept med forskning - utveckling - certifiering -
tillverkning - distribution - marknadsföring - utbildning och lansering vilket gör oss till din premiumpartner här i Sverige.


För att utvidga våra möjligheter och erbjuda konkurrenskraftiga priser, för att kunna anpassa produkterna till vårt nordiska klimat och att kunna säkerställa hand in hand service samarbetar vi med universitet, fordonsbranschen, forskningsinstitut ochackrediterade testinstitut (tex. TÜV och Dekra). Självklart är företaget ISO 9001:2015 certifierad.

Tillagd i varukorgen